Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Monden vallen open bij het zien van een vrouw’

BRUSSEL

De wereld kijkt nog steeds vreemd aan tegen vrouwelijke officieren op zeeschepen. Daarvan getuigde Elvira Deleu, derde officier bij de Belgische Exmar Shipmanagement onlangs in haar toespraak over maritieme loopbanen op European Shipping Week in Brussel.

1 / 1
‘Monden vallen open bij het zien van een vrouw'

‘Monden vallen open bij het zien van een vrouw'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Duo Welbekend

    Toevallig kijk ik niet vreemd als vrouw als een man het huishouden doe ,ben er juist blij mee.Hou je taai in de maritieme sector ,ze gaan vast wel eens keer aan wennen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook