Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Van oord

Over Van Oord

Van Oord is een gevestigde naam en biedt oplossingen voor maritieme vraagstukken. Wij zijn een aannemer van bagger-, waterbouwkundige, offshore- en offshore wind energie projecten en werken wereldwijd. Samen met een team van deskundige en enthousiaste medewerkers gaan we voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Innovatieve oplossingen voor nu en in de toekomst, dat willen we bij Van Oord bereiken.

Lees hier meer over Van Oord

Van Oord

Offshore

Offshore projecten spelen binnen Van Oord een belangrijke rol. Zowel op het gebied van olie en gas, als op het gebied van offshore wind, kennen wij het klappen van de zweep. Dat Van Oord zich steeds meer ontwikkeld als een offshore firma, blijkt wel uit het feit dat onze onderneming de laatste jaren een groot aantal ingewikkelde projecten voltooid heeft. Offshore windparken plaatsen, aanleggen van pijpleidingen en de installatie van Single Point Moorings. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Van Oord is een EPC-contractor van wereldfaam.

Lees hier meer over onze offshore

Offshore firma

Waterbouw

Om mensen en bouwwerken langs de kustlijn te beschermen is waterbouw van groot belang. Van Oord is gespecialiseerd in diverse onderdelen van waterbouw. Vooral op het gebied van dijkaanleg en oeverbeschermingen, strandsuppleties en het bouwen van (offshore) havendammen, breakwaters en kademuren, hebben we ruime kennis in huis. Wij zijn constant bezig met vernieuwingen en blijven ons ontwikkelen om het beste op het gebied van waterbouw te leveren.

Lees hier meer over waterbouw

Waterbouw

Baggeren

Sinds de 19e eeuw zijn we ons blijven ontwikkelen in baggeren. We mogen ons dan ook met recht een specialist op dit gebied noemen. Van landaanwinning en onderhoud tot milieubaggeren, Van Oord staat voor u klaar. Ook als baggeren in eerste instantie niet mogelijk lijkt te zijn, bieden wij u een oplossing. Dankzij maritiem boren en springen, kunnen wij rotsbodems fragmenteren onder water. Voor al uw baggerproblemen hebben wij de oplossing.

Lees hier meer over baggeren

Baggeren

Grondverbetering

Als grondverbetering noodzakelijk is, is Van Oord uw partner. Wij bieden diverse oplossingen die tijd en kosten kunnen besparen. Horizontale en verticale drainage en bodemverdichting zijn onze specialiteiten. Dankzij vele jaren aan ervaring, het juiste materieel én deskundige medewerkers kunnen wij grote projecten op het gebied van grondverbetering aan. Werken met Van Oord betekent dat u kwaliteit ontvangt. Het onderdeel van onze onderneming dat deze werkzaamheden uitvoert heet Wicks.

Lees hier meer over grondverbetering

Grondverbetering

Infrastructuur

Infrastructuur is van groot belang. Van Oord houdt zich bezig met de ontwikkeling van diverse grote projecten, zoals de aanleg van aardebanen en vaarwegen. Dankzij onze schat aan ervaringen en onze middelen zijn we in staat in veel gevallen als hoofdaannemer op te treden. Van Oord stelt zich verantwoordelijk voor de inkoop, engineering, juridische zaken en werkvoorbereiding. Multidisciplinaire projecten hebben onze voorkeur, waarbij niet altijd alleen de infrastructuur, maar vaak omgevingsfactoren een belangrijke rol spelen.

Lees hier meer over infrastructuur

Infrastructuur

Contact

Address
Schaardijk 211
3063 NH Rotterdam
The Netherlands

Postal address
PO Box 8574
3009 AN Rotterdam
The Netherlands

T +31 (0)88 8268756
E recruitment@vanoord.com
W www.vanoord.com/nl/werken-bij

verantwoord ondernemen

Bij Van Oord heerst een cultuur van verantwoordelijkheid krijgen, nemen en dragen. Wij willen dat al onze mensen prettig, veilig en goed kunnen (samen)werken. Wederzijds respect, vertrouwen, collegialiteit en fatsoenlijke omgangsvormen staan hierbij centraal. Van Oord gelooft in One Team, wereldwijd.

Lees meer over verantwoord ondernemen

Ervaringsverhaal

'De maritieme sector heeft mij altijd aangesproken. Het werken op een schip en het vele reizen zag ik als één groot avontuur. De keuze voor de baggerschool was dan ook snel gemaakt. Van Oord was mijn eerste werkgever en is tot op heden ook mijn enige werkgever. Toch heb ik absoluut niet stilgezeten. In de loop der jaren heb ik verschillende opleidingen afgerond, waaronder Stuurman Kleine Handelsvaart. Dit heeft ook geleid tot een aantal functiewisselingen en promoties. Solliciteren bij Van Oord was voor mij de juiste keuze!'

Lees meer over dit ervaringsverhaal

Vacatures