Schuttevaer - Altijd op de hoogte van het laatste maritieme nieuws

>>Bekijk de zomeractie: Krant + Online voor € 15,- per maand (looptijd 2 maanden, stopt automatisch).

Word lid en krijg nu toegang tot unieke maritieme vakinformatie, waarmee u altijd up-to-date bent!

Kies onderstaand het abonnement dat bij u en uw professionaliteit past. Schuttevaer biedt informatie via de krant, website, nieuwsbrief, evenementen en studio Schuttevaer. Bij zowel het Schuttevaer Online abonnement als het Schuttevaer Krant + Online abonnement is er een speciaal tarief voor 65-plussers.

Mocht het niet lukken dit abonnement online af te sluiten of geeft u de voorkeur aan direct contact met ons, stuur dan een mail met uw wensen en gegevens naar klantenservice@promedia.nl zodat we een abonnement voor u kunnen aanmaken.

Al onze prijzen zijn exclusief 9% btw. Het actietarief geldt alleen voor nieuwe abonnees.

Bedrijfsabonnement voor de gehele organisatie?

Wij hebben aantrekkelijke bedrijfsabonnementen samengesteld waarbij u en uw collega’s eenvoudig toegang hebben tot het dagelijkse nieuws op schuttevaer.nl.

Vragen

Heeft u vragen over één van onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice of bel +31 (0) 10 2801000. We helpen u graag.

My ProMedia

My ProMedia is uw persoonlijke online omgeving waarmee wij u helpen om uw Schuttevaer abonnement online te regelen. U kunt contacten beheren, beheerders wijzigen en/of toevoegen en lezer licenties toewijzen. U kunt ook uw wachtwoord wijzigen in de portal. Bekijk hier de portal. U kunt inloggen met uw e-mailadres en Schuttevaer wachtwoord. ProMedia is de uitgever van Schuttevaer.