Huisregels Schuttevaer

De website van Schuttevaer biedt u de mogelijkheid te reageren op nieuwsberichten. Reageren kan alleen door u vooraf te registreren. Reacties worden onder uw volledige naam geplaatst, zonder e-mailadres. De inhoud valt onder uw eigen verantwoordelijkheid, maar er zijn wel een aantal regels waar u zich aan dient te houden.
  1. Maak uw reactie niet te lang en houd de tekst leesbaar. Wij hanteren 250 woorden als maximum. 'Schreeuwende' HOOFDLETTER-teksten zijn niet acceptabel.
  2. U mag uzelf niet voordoen als een andere persoon of organisatie. Reageer eerlijk en onder eigen naam.
  3. Reacties met schuttingtaal of bedreigingen worden niet op prijs gesteld.
  4. Reacties mogen niet beledigen, discrimineren of oproepen tot haat of geweld.
  5. Reacties mogen geen doodsverwensingen bevatten.
  6. Reacties mogen geen privé-gegevens (telefoonnummers, mailadressen etc) van derden bevatten.
  7. Reacties mogen geen auteursrechten van derden overtreden.
  8. Reacties zonder inhoud of enige relatie met het nieuwsartikel voegen geen waarde toe aan het onderwerp en worden door de redactie verwijderd.
  9. Bij reacties waarin concreet bedreigingen worden geuit tegen personen of groepen kunnen wij aangifte doen.
  10. Van iedere reactie wordt het IP-adres vastgelegd.
De redactie van Schuttevaer controleert reacties en kan besluiten die te verwijderen, als ze in strijd zijn met de regels. De regels zijn uitsluitend bedoeld om een goede discussie te bevorderen, laat u er dus niet door ontmoedigen. De redactie van Schuttevaer gaat zorgvuldig te werk. Mocht u desondanks reacties op de website ontdekken die in strijd zijn met de regels, laat het ons dan weten via: redactie@schuttevaer.nl