Bargelink

Bargelink schip
Bargelink-tomate

Welkom op Bargelink.com, de eerste en enige marktplaats voor de Europese binnenvaart. Hier kunt u ladingen en beschikbare schepen vinden en/of deze aanbieden. Bargelink biedt de juiste tools, om watergebonden logistike optimaal in te zetten. Een vloot van meer dan 1.500 binnenschepen met een totale laadcapaciteit van bijna 3.000.000 to helpt Bargelink, altijd het beste schip op de juiste plek op het juiste moment te vinden. En met ca. 10.000.000 to aangeboden ladingen per jaar, is Bargelink "the place to be" in de Europeese binnenvaart. De belangrijkste richtlijn ofwel ook de bovenste directive bij Bargelink: Wij zijn absoluut neutraal en zullen ons nooit in de relaties tussen de gebruikers mengen.

cargobox

Schepen

In SCHEPEN worden binneschepen van 300 tot 7.000 t op alle Europeese vaarwegen aangeboden. Deze kunnen gesorteerd en (op tonnage, regio, etc.) gefiltert worden.

DE BOVENSTE DIRECTIVE

Alle aanbiedingen zijn alleen voor diegenen zichtbaar, die de aanbieder hiervoor geselecteerd heeft. Of andersom: Iedereen ziet alleen dat, wat een andere hem wil laten zien.

BBC

Het BBC levert een overzicht over vraag en aanbod in de Europeese binnenvaart.

Bargelink, Easy barge logistics

Contact

Modules & Prijzen

  • Al vanaf 22,95 per maand ladingen of schip aanbieden, en de geheel Europese markt bereiken.
Meer informatie