Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
EOC beroeps- en pleziervaart

EOC: dé onderlinge scheepsverzekeraar die ervoor zorgt dat u dóór blijft varen

Als varende ondernemer bent u natuurlijk nergens zonder uw beroepsvaartuig. Wilt u uw bedrijfscontinuïteit garanderen? Scheepsverzekeraar EOC zorgt ervoor dat u bij schade zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Onze medewerkers staan namelijk 24/7 voor u klaar.

Beroepsvaart

Sinds 1837 zijn wij de specialist in scheepsverzekeringen. Zo verzekeren we schepen in de beroepsvaart, charter- en passagiersvaart, pleziervaart en woonschepen. Bij EOC hebben we jarenlange ervaring met ieder type schip. En dus ook met de risico’s die er helaas bij horen. Denk bijvoorbeeld aan schade door een kraan aan boord. Met advies op maat speelt EOC hierop in.

Bent u benieuwd naar een verzekering van EOC? U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wat u nog meer van EOC kunt verwachten:

EOC Scheepsrecht

Hoe heeft u het nu geregeld als u terechtkomt in een juridische procedure? Voor zulke situaties is er de rechtsbijstandverzekering EOC Scheepsrecht.

Zo wordt u bijvoorbeeld ondersteund wanneer reparaties onjuist zijn uitgevoerd. De juridische experts van EOC staan u zowel in zakelijke als persoonlijke conflicten bij. U verzekert uzelf op deze manier van optimale dekking, vertrouwde EOC-service en een eerlijke premie.

EOC Verzekeringsadvis: voor al uw andere verzekeringen onder één paraplu

En heeft u behoefte aan deskundig advies over uw mogelijke risico’s en aanvullende verzekeringen? EOC gaat graag gratis en vrijblijvend met u in gesprek.

U krijgt advies van specialisten met ervaring in de scheepvaart. EOC linkt u hiervoor aan een contactpersoon. Zo heeft u één vast aanspreekpunt.

Aanvullende verzekeringen voor varende ondernemers:

Varende Vrienden

En bent u op zoek naar nóg meer vaarplezier? Dat kan, door in contact te komen met andere varende ondernemers en tegelijkertijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Dit kan dankzij de Varende Vrienden: het kennis- en inspiratieplatform van EOC.

Bunkerdrama: klein foutje, grote gevolgen

De lithium batterij aan boord: wat u echt moet weten bij grootschalige toepassingen

Test, test…en ‘knik’ zei de autokraan

Bent u al bekend met de Vaar Melder app?

Hoe verzeker ik mijn leaseauto?

Corona: alle informatie voor beroepsvaart op een rijtje

Verstaging, wat is de levensduur?

Checklist werfbezoek: waar moet u op letten?

Brandblussers en -installaties: wat zijn de voorschriften?

Wat als de brandblusser is leeggelopen?

Meer informatie

Wilt u meer weten over EOC en onze beroepsvaartverzekering? Kijk op onze website.