Voor ExxonMobil

SBM Offshore haalt opnieuw megaorder in Guyana binnen

SBM Offshore heeft van ExxonMobil opnieuw opdracht gekregen een FPSO te bouwen en installeren voor de oliewinning voor de kust van Guyana in Zuid-Amerika. Het drijvende productie- en opslagvaartuig krijgt de naam Jaguar en zal circa 200 kilometer uit de kust worden verankerd.

One Guyana SBM Offshore Singapore.
De vierde FPSO One Guyana van SBM Offshore die momenteel in Singapore wordt afgebouwd. Het Nederlandse bedrijf heeft inmiddels ook de order van ExxonMobil Guyana op zak om een vijfde te leveren: de Jaguar. Beeld Keppel Shipyard

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

SBM Offshore haalt opnieuw megaorder in Guyana binnen | Schuttevaer.nl
Voor ExxonMobil

SBM Offshore haalt opnieuw megaorder in Guyana binnen

SBM Offshore heeft van ExxonMobil opnieuw opdracht gekregen een FPSO te bouwen en installeren voor de oliewinning voor de kust van Guyana in Zuid-Amerika. Het drijvende productie- en opslagvaartuig krijgt de naam Jaguar en zal circa 200 kilometer uit de kust worden verankerd.

One Guyana SBM Offshore Singapore.
De vierde FPSO One Guyana van SBM Offshore die momenteel in Singapore wordt afgebouwd. Het Nederlandse bedrijf heeft inmiddels ook de order van ExxonMobil Guyana op zak om een vijfde te leveren: de Jaguar. Beeld Keppel Shipyard

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer