Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schotse vissers zijn woedend over brexit-deal

ABERDEEN

De Scottish Fishermen’s Federation (SFF) is woedend over ‘de Deal’ die Boris Johnson met de Europese Unie heeft gesloten. SFF-directeur Elspeth Macdonald laat in een eerste statement weten dat de Schotse vissers furieus zijn omdat EU-vissersschepen nog bijna zes jaar vrij toegang hebben tot Britse wateren.

1 / 1
De Schotse rondvisvloot snoept een fiks deel van vooral het Deense kabeljauwquotum af. (Foto W.M. den Heijer)

De Schotse rondvisvloot snoept een fiks deel van vooral het Deense kabeljauwquotum af. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook