Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

[UPDATE] Maira van Helvoirt (LINc) live bij Studio Schuttevaer

ROTTERDAM

Vanmiddag verwelkomen we Maira van Helvoirt van LINc in de ProMedia Studio om te praten over het congestieprobleem in de Rotterdamse haven. Kijk en denk mee!

1 / 1
De Dubbelman-vloot in opstand tegen de congestie in de haven van Rotterdam. (Foto Robin van den Bovenkamp)

De Dubbelman-vloot in opstand tegen de congestie in de haven van Rotterdam. (Foto Robin van den Bovenkamp)

In de laatste maanden zijn de wachttijden in de Rotterdamse haven opgelopen tot 7+ dagen. Daarom protesteerde Dubbelman Container Transport met een aantal collega’s vrijdag 9 oktober in de Amazonehaven op de Maasvlakte. Om 1 voor 12 lieten de schepen hun hoorn schallen, om hun onvrede over de congestie te laten horen.

Hoe kan het congestieprobleem opgelost worden? Daarover komt Maira van Helvoirt, het gezicht van de containerbinnenvaart in Rotterdam, uitleg geven. Ze wordt uitgebreid geïnterviewd door hoofdredacteur René Quist over hoe dit probleem kan worden aangepakt.

Weekblad Schuttevaer laat ook beelden zien van de actie van de Camaro-vloot. Schuttevaer was live daarbij en interviewde Petric Dubbelman.

Vanaf 16:00 is de aflevering HIER live te volgen. Ook daarna zijn deze aflevering en vorige afleveringen terug te vinden op ons kanaal. (Robin van den Bovenkamp)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook