Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

BLN-Schuttevaer kiest voor ‘doorpakken zonder haast’

OOSTZAAN [update]

‘We willen meer waarde in Koninklijke BLN-Schuttevaer brengen, meer kracht, meer zeggingskracht’, concludeerde voorzitter Roland Kortenhorst na een discussie met peiling over externe PR en promotie, vrijdag 9 juni in de algemene ledenvergadering. Het bestuur zal dat ‘weloverwogen, zorgvuldig en met respect voor alle belangen’ doen. Van een ‘overval op BVB’ is volgens Kortenhorst geen sprake.

1 / 1
BLN-Schuttevaer wil externe PR in eigen huis doen

BLN-Schuttevaer wil externe PR in eigen huis doen

Brancheorganisatie wil externe PR in eigen huis doen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • Duo Welbekend

  Dat gaat BLN niet doen D Zwijnenburg omdat deze voor de autonome schepen gaan ,dus heb een vermoeden dat BLN met de politici een uitje naar Madurodam doen hoe het werkt met het autonome gedoe en afstandbedienbare bruggen en sluizen.

 • D Zwijnenburg

  goede berichtgeving door Dirk van der Meulen, gelukkig is hij zo integer dat hij het op de man spelen door Remco Pikaart buiten zijn verslag laat. Zojuist verslag van BVB gelezen in de Scheepvaartkrant, over het meevaren van politicie op binnenvaartschepen en bezoeken van verkeersposten. Dat wordt uitstekend gedaan door BVB. Gaat BLN dat dan ook allemaal doen?

 • Jan Blonk

  Dirk mijn complimenten voor deze berichtgeving over dit onderwerp, de notulen zullen niet beter geformuleerd kunnen worden dan jij gedaan hebt!

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook