Video

Het verhaal achter het 100% elektrische zeegaande werkschip Hybrid Cat 2411e

De Hybrid Cat 2411e is het eerste 100% elektrisch zeegaande werkschip en werkt via een batterijcontainer aan boord. Schuttevaer sprak met Pieter Pruiksma van Werft Shipbuilding en Juriaan Brouwer van Piet Brouwer Elektrotechniek over de totstandkoming van dit schip en de ontwikkeling van de batterijcontainer voor de elektrische aandrijving.

Pieter Pruiksma van Werft Shipbuilding aan het woord over de Hybrid Cat 2411e. Beeld uit video

Bekijk de video hier:

Het verhaal achter het 100% elektrische zeegaande werkschip Hybrid Cat 2411e | Schuttevaer.nl
Video

Het verhaal achter het 100% elektrische zeegaande werkschip Hybrid Cat 2411e

De Hybrid Cat 2411e is het eerste 100% elektrisch zeegaande werkschip en werkt via een batterijcontainer aan boord. Schuttevaer sprak met Pieter Pruiksma van Werft Shipbuilding en Juriaan Brouwer van Piet Brouwer Elektrotechniek over de totstandkoming van dit schip en de ontwikkeling van de batterijcontainer voor de elektrische aandrijving.

Pieter Pruiksma van Werft Shipbuilding aan het woord over de Hybrid Cat 2411e. Beeld uit video

Bekijk de video hier: