Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Online SCTW-cursussen breken door

DEN HAAG

Onder invloed van de coronapandemie is het aanbod van online STCW-cursussen voor zeevarenden enorm toegenomen. Maar is de kwaliteit daarvan wel gegarandeerd? Wie als zeevarende een certificaat Security Awareness of Passenger and Cargo Safety nodig heeft, moest daar tot voor kort namelijk meestal meerdere dagen voor naar een opleidingscentrum en legde daar een toets af.

1 / 1
Beeld uit het lesmateriaal van een online STCW-cursus.

Beeld uit het lesmateriaal van een online STCW-cursus.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook