Drijfveren

Studio Schuttevaer: wat drijft binnenvaart-influencer Liana Engibarjan

Zij is misschien wel de bekendste schipper van Nederland. Met haar verzorgde voorkomen is Liana Engibarjan een opvallende verschijning in de binnenvaart. Samen met haar man Alex en zoontje vaart Liana Engibarjan op een tanker van Rederij Ringoot. Haar geld verdient zij door video’s te maken en marketing te doen voor scheepvaartbedrijven. Toch is er ook een keerzijde aan haar zichtbaarheid. Regelmatig heeft zij te maken met seksistische comments op social media. In Studio Schuttevaer gaat hoofdredacteur René Quist in gesprek met Liana Engibarjan.

Zowel op LinkedIn als Instagram heeft Liana zo'n 40.000 volgers. Foto LinkedIn / Liana Engibarjan

Wat zijn haar drijfveren? Waarom zet ze zich al jaren in voor de binnenvaart en wat doen die seksueel getinte comments met haar? Maar ook: wat maakt de binnenvaart zo mooi? En waarom mengt zij zich steeds vaker in het publieke debat over de problemen in de binnenvaart? Vanmiddag om 16.00 uur is Liana Engibarjan live te gast in Studio Schuttevaer.

Liana op de socials

Liana Engibarjan heeft op zowel LinkedIn als Instagram een serieus bereik. Op LinkedIn heeft ze bijna 40.000 volgers. Die grens heeft ze op Instagram ruimschoots doorbroken en daar zit ze op 43.000 volgers.

LinkedIn-volgers: 39.127
Instagram-volgers: 43.000

Liana Engibarjan maakte onder andere video’s aan boord van de H2 Barge 1. Het eerste waterstofschip van Future Proof Shipping.

Studio Schuttevaer: wat drijft binnenvaart-influencer Liana Engibarjan | Schuttevaer.nl
Drijfveren

Studio Schuttevaer: wat drijft binnenvaart-influencer Liana Engibarjan

Zij is misschien wel de bekendste schipper van Nederland. Met haar verzorgde voorkomen is Liana Engibarjan een opvallende verschijning in de binnenvaart. Samen met haar man Alex en zoontje vaart Liana Engibarjan op een tanker van Rederij Ringoot. Haar geld verdient zij door video’s te maken en marketing te doen voor scheepvaartbedrijven. Toch is er ook een keerzijde aan haar zichtbaarheid. Regelmatig heeft zij te maken met seksistische comments op social media. In Studio Schuttevaer gaat hoofdredacteur René Quist in gesprek met Liana Engibarjan.

Zowel op LinkedIn als Instagram heeft Liana zo'n 40.000 volgers. Foto LinkedIn / Liana Engibarjan

Wat zijn haar drijfveren? Waarom zet ze zich al jaren in voor de binnenvaart en wat doen die seksueel getinte comments met haar? Maar ook: wat maakt de binnenvaart zo mooi? En waarom mengt zij zich steeds vaker in het publieke debat over de problemen in de binnenvaart? Vanmiddag om 16.00 uur is Liana Engibarjan live te gast in Studio Schuttevaer.

Liana op de socials

Liana Engibarjan heeft op zowel LinkedIn als Instagram een serieus bereik. Op LinkedIn heeft ze bijna 40.000 volgers. Die grens heeft ze op Instagram ruimschoots doorbroken en daar zit ze op 43.000 volgers.

LinkedIn-volgers: 39.127
Instagram-volgers: 43.000

Liana Engibarjan maakte onder andere video’s aan boord van de H2 Barge 1. Het eerste waterstofschip van Future Proof Shipping.