Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Herinnering aan Kaapstad

Wát een verschil met de laatste keer dat ik in Cape Town was. Niet dat er op het oog veel is veranderd aan haven en stad. Nog steeds zeehonden die hun kop boven water steken, nog steeds plots opkomende wind die met ruim 50 knopen de haven platlegt. En daarbovenuit, onverstoorbaar, de Tafelberg, niet in het minst onder de indruk van al dat gehaast daar beneden. Nee, uiterlijk lijkt het allemaal op twee jaar geleden, toen we door een onwillige, beschadigde lading gedwongen, 34 dagen in de haven lagen te repareren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook