Column

Zware Kees: garnalenkotter

‘Ooo, schat, wat een schítterend appartement, prachtig! Kijk die keuken toch eens! En hier gaan we de bank neerzetten, kunnen we de hele dag van het práchtige uitzicht genieten!’ ‘Ben je er blij mee? Ik zei toch dat we samen gelukkig gaan worden, lieverd. Maar, wat is er?’ Ongerust loopt Mark, senior chatbot content reviewer, naar zijn kersverse vrouw. ‘Kijk! Daar beneden… daar ligt iets. Iets…vies!’

Houten kottertjes kom je nog weleens ergens tegen. Deze drijft nog. Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: garnalenkotter | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: garnalenkotter

‘Ooo, schat, wat een schítterend appartement, prachtig! Kijk die keuken toch eens! En hier gaan we de bank neerzetten, kunnen we de hele dag van het práchtige uitzicht genieten!’ ‘Ben je er blij mee? Ik zei toch dat we samen gelukkig gaan worden, lieverd. Maar, wat is er?’ Ongerust loopt Mark, senior chatbot content reviewer, naar zijn kersverse vrouw. ‘Kijk! Daar beneden… daar ligt iets. Iets…vies!’

Houten kottertjes kom je nog weleens ergens tegen. Deze drijft nog. Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer