Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

EU-landen ontfermen zich over migranten Open Arms

LAMPEDUSA [UPDATE]

Een schip met circa 150 geredde migranten aan boord heeft koers gezet naar het eiland Lampedusa. Dat gebeurde nadat een rechtbank in Rome had besloten dat het vaartuig moet worden toegelaten tot Italiaanse territoriale wateren. Zes Europese landen hebben aangeboden de Afrikaanse opvarenden op te nemen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • G.M. Noldes

  Artikel 197a van het wetboek van strafrecht word door alle overheden compleet genegeerd. Waarom moet een burger zich nog aan de wet houden????
  G.M. Noldes

 • J.Teunisse

  De wacht tijd voor een huurwoning in de beschermde sector gaar zeer snel oplopen. Denk ik.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook