Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

KVNR: ‘Uitspraak Raad van State potentieel gevaarlijk voor Nederlandse zeevaart’

ROTTERDAM

‘Deze uitspraak is niet alleen teleurstellend voor de getroffen werkgever, maar roept bovendien nieuwe vragen op over de toepassing van de Wml op de internationale zeevaart’, zegt redersorganisatie KVNR in reactie op de uitspraak van de Raad van State over toepassing van de Wet minimumloon (Wml) op havensleepwerk in de haven van IJmuiden. ‘Deze onduidelijkheid kan grote gevolgen hebben voor de toekomst van de Nederlandse zeevaart.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook