VMG-vrouwen naar Willemsoord voor Dag van de Zeevarende

De Dag van de Zeevarende wordt dit jaar gehouden op zaterdag 24 juni. De activiteiten concentreren zich op Willemsoord in Den Helder, tijdens Sail Den Helder. Daar staan dan onder anderen de zeemansvrouwen van de Vereniging Maritiem Gezinskontakt (VMG) met een stand dichtbij de tallships.

VMG-vrouwen naar Willemsoord voor Dag van de Zeevarende

De organisatie van deze wereldwijd te vieren dag berust voor Nederland behalve bij de VMG bij vakbond Nautilus International, redersvereniging KVNR en Spiritension van pastor Toon van de Sande. Nederland doet voor de tweede keer mee. Vorig jaar was dat bij het STC in Rotterdam.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer