Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Steenkooltrafiek naar Oekraïne

PAPENDRECHT

Ook in de scheepvaart is het aloude ‘de een zijn dood is de ander zijn brood’ van kracht. Voor de energiebehoefte voerde Oekraïne voorheen veel steenkool uit Rusland in. Om de afhankelijkheid van Rusland te verminderen moet de steenkool van elders komen, vooral uit Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Vooral de supramaxen en handysizers kunnen hiervan profiteren.

1 / 1
Zeevrachtenmarkt: Steenkooltrafiek naar Oekraïne

Zeevrachtenmarkt: Steenkooltrafiek naar Oekraïne

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook