Laag brandstofverbruik

Boskalis bestelt eerste toekomstbestendige MAN multi fuel-motoren

Royal Boskalis rust de onlangs bij Koninklijke IHC bestelde megasleephopperzuiger  (31.000 kuub) uit met drie nieuw ontwikkelde multi fuel-motoren van MAN Energy Solutions. Het is voor het eerst dat deze motoren in een schip worden geplaatst.

Boskalis bestelt eerste toekomstbestendige multi fuel motoren
De MAN 49/60DF ontving op 29 maart 2023 een Type Approval na uitgebreide testen op de testlocatie van MAN in Augsburg. Op de foto inspecteurs van classificatiebureaus ABS, BV, CCS, DNV, LR en RINA en medewerkers van MAN na afloop van de vijfdaagse eindtest. Foto MAN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Boskalis bestelt eerste toekomstbestendige MAN multi fuel-motoren | Schuttevaer.nl
Laag brandstofverbruik

Boskalis bestelt eerste toekomstbestendige MAN multi fuel-motoren

Royal Boskalis rust de onlangs bij Koninklijke IHC bestelde megasleephopperzuiger  (31.000 kuub) uit met drie nieuw ontwikkelde multi fuel-motoren van MAN Energy Solutions. Het is voor het eerst dat deze motoren in een schip worden geplaatst.

Boskalis bestelt eerste toekomstbestendige multi fuel motoren
De MAN 49/60DF ontving op 29 maart 2023 een Type Approval na uitgebreide testen op de testlocatie van MAN in Augsburg. Op de foto inspecteurs van classificatiebureaus ABS, BV, CCS, DNV, LR en RINA en medewerkers van MAN na afloop van de vijfdaagse eindtest. Foto MAN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer