'MEER GELD VOOR VERVOER'

BDB steunt oproep van twintig organisaties richting Bondsregering

Het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) steunt de oproep van 20 organisaties uit de sectoren transport, handel en logistiek die deze onder auspiciën van het Duitse Transportforum als ‘wekroep’ aan de Bondsregering hebben gestuurd. De organisaties stellen daarin dat de federale begroting moet worden aangepast aan de reële en dringende behoefte van de vervoerssector.

BDB steunt massale oproep voor meer geld
De bouw van een tweede sluiskolk bij Zerben aan het Elbe-Havelkanaal dient voor de opwaardering van de waterweg Magdeburg-Berlijn. Over het kanaal wordt jaarlijks ongeveer twee miljoen ton aan goederen vervoerd. Foto BDB

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer