Column

Overal waar u vaart: regiocoördinator KBN heeft nooit een saaie week

De zomer is meestal komkommertijd en je zou denken dat dat ook voor ons, KBN, geldt. Niets is minder waar. Ook in deze periode zijn er vaarwegen, laad- en losplaatsen onbereikbaar door falende kunstwerken. Dat geeft veel frustratie. Ik neem u even mee met een reis van een schipper die niet regelmatig in Noord-Holland komt. Hij kon tarwe laden in Kolhorn.

Andries de Weerd. Beeld KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: regiocoördinator KBN heeft nooit een saaie week | Schuttevaer.nl
Column

Overal waar u vaart: regiocoördinator KBN heeft nooit een saaie week

De zomer is meestal komkommertijd en je zou denken dat dat ook voor ons, KBN, geldt. Niets is minder waar. Ook in deze periode zijn er vaarwegen, laad- en losplaatsen onbereikbaar door falende kunstwerken. Dat geeft veel frustratie. Ik neem u even mee met een reis van een schipper die niet regelmatig in Noord-Holland komt. Hij kon tarwe laden in Kolhorn.

Andries de Weerd. Beeld KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer