Vergroening

Kees de Vries aan slag als subsidieadviseur bij Concordia Damen

Scheepsbouwer Concordia Damen heeft Kees de Vries aangetrokken als subsidie-expert voor vergroeningsprojecten. Concordia Damen verwacht de komende jaren een intensivering van de nieuwbouw van waterstof- en/of batterijschepen en speelt met deze aanstelling in op deze ontwikkeling, zo zegt directeur Chris Kornet tegen Schuttevaer.

De binnenvaart staat voor grote opgaven. Concordia en NPRC willen hierbij koploper zijn. Binnenvaart ondernemers die de overstap naar 'groen' willen maken, zijn van harte welkom hier bij Concordia Damen.' Foto Concordia Damen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer