rook

Ook kapitein en loods Fremantle Highway uit ziekenhuis

De kapitein en de loods van de Fremantle Highway, zijn uit het ziekenhuis ontslagen. Dat meldt woensdag K Line, de charteraar van het vaartuig. Beiden waren opgenomen omdat ze ‘hete rook hadden ingeademd.’ Eerder mochten de overige bemanningsleden het ziekenhuis al verlaten.

De kapitein en de loods van de Fremantle Highway, zijn uit het ziekenhuis ontslagen. ANP

Aan boord van het schip waren in totaal 23 mensen. 22 van hen hadden de Indiase nationaliteit Een van hen is overleden. De loods had volgens K Line de Britse nationaliteit. Eerder sprak de charteraar van een mogelijk Nederlandse of Duitse loods.

Het schip met 3784 auto’s, waarvan bijna 500 elektrisch, ligt op dit moment op een tijdelijke locatie op zo’n 16 kilometer boven Schiermonnikoog en Ameland. Het is nog niet bekend naar welke haven de Fremantle Highway versleept gaat worden.

Boskalis wil dat het schip naar de nabij gelegen Eemshaven wordt versleept. Onderhandelingen daarover zijn gaande.

Lees ook:

Kritische blik op Rijkswaterstaat

Eerst onderzoek naar verslepen Fremantle Highway naar Eemshaven

Ook kapitein en loods Fremantle Highway uit ziekenhuis | Schuttevaer.nl
rook

Ook kapitein en loods Fremantle Highway uit ziekenhuis

De kapitein en de loods van de Fremantle Highway, zijn uit het ziekenhuis ontslagen. Dat meldt woensdag K Line, de charteraar van het vaartuig. Beiden waren opgenomen omdat ze ‘hete rook hadden ingeademd.’ Eerder mochten de overige bemanningsleden het ziekenhuis al verlaten.

De kapitein en de loods van de Fremantle Highway, zijn uit het ziekenhuis ontslagen. ANP

Aan boord van het schip waren in totaal 23 mensen. 22 van hen hadden de Indiase nationaliteit Een van hen is overleden. De loods had volgens K Line de Britse nationaliteit. Eerder sprak de charteraar van een mogelijk Nederlandse of Duitse loods.

Het schip met 3784 auto’s, waarvan bijna 500 elektrisch, ligt op dit moment op een tijdelijke locatie op zo’n 16 kilometer boven Schiermonnikoog en Ameland. Het is nog niet bekend naar welke haven de Fremantle Highway versleept gaat worden.

Boskalis wil dat het schip naar de nabij gelegen Eemshaven wordt versleept. Onderhandelingen daarover zijn gaande.

Lees ook:

Kritische blik op Rijkswaterstaat

Eerst onderzoek naar verslepen Fremantle Highway naar Eemshaven