Waterbus

Damen Shipyards levert innovatieve Waterbussen aan Aqualiner

Damen Shipyards heeft de eerste drie waterbussen opgeleverd aan Aqualiner. Het zijn de eerste drie van negen nieuwe waterbussen voor de regio Drechtsteden. Drie van deze schepen zijn volledig elektrisch en gaan varen tussen Dordrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Voor de langere afstand tussen Rotterdam en Dordrecht worden zes hybride schepen ingezet.

Foto Damen Shipyards

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Damen Shipyards levert innovatieve Waterbussen aan Aqualiner | Schuttevaer.nl
Waterbus

Damen Shipyards levert innovatieve Waterbussen aan Aqualiner

Damen Shipyards heeft de eerste drie waterbussen opgeleverd aan Aqualiner. Het zijn de eerste drie van negen nieuwe waterbussen voor de regio Drechtsteden. Drie van deze schepen zijn volledig elektrisch en gaan varen tussen Dordrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Voor de langere afstand tussen Rotterdam en Dordrecht worden zes hybride schepen ingezet.

Foto Damen Shipyards

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer