Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Het gele boekje

ROTTERDAM

Langzaamaan lijkt het overheden te lukken om zélfs zeevarenden te vaccineren tegen het Covid-virus. Deze vertraging is opmerkelijk, want zolang ik vaar heb ik mijn ‘gele boekje’, het vaccinatieboekje mee. Daarin staan alle vaccinaties die je nodig hebt.

1 / 1
Zou het niet handig zijn als de corona-vaccinatie in het vaccinatieboekje was genoteerd?

Zou het niet handig zijn als de corona-vaccinatie in het vaccinatieboekje was genoteerd?

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • daisy

  @Woutrina
  Dat is wat ik gedaan heb.
  Wat mij het meest verbaasd, niemand vertrouwd de overheid, behalve als een notoir leugenaar als Rutte (je kan een encyclopedie vullen met zijn leugens) en een mislukte lagere school leraar staan te orakelen over gezondheid valt half Nederland in katzwijm aan hun voeten.
  Mensen hebben een zeer korte geheugen spanne.
  Niemand schijnt zich nog te herinneren dat dokters sigaretten aan bevolen, zelfs voor zwangere vrouwen.
  Dat Softenon een veilig bevonden medicijn was. We hebben jammerlijk genoeg het tegendeel mee mogen maken.
  DDT was ook zo’n wonder middel. Net zoals asbest. De Nederlandse staat wist in de jaren zestig al dat asbest erg ongezond was. Toch is asbest nog heel lang “toegelaten”.
  Pharma (big) heeft al MILJARDEN aan schade vergoedingen moeten betalen de laatste jaren voor fraude en misleiding.
  Toevallig zijn ze nu met de vaccins onschendbaar. Als er wat gebeurd (de vraag is niet of maar wanneer) heb je geen poot om op te staan.

  Vraagt niemand zich af waarom kinderen, die geen enkel risico lopen met het “virus” tegen wil en dank geprikt moeten worden??
  Alle tegenstrijdige berichten/mededelingen van de overheid en “deskundigen” de afgelopen 18 maanden.

  Als je niets anders wil zien dan het overheids narratief, ga je gang, maar geen huiliehuilie doen als het fout gaat. Je had het kunnen weten.

  Voor mensen die iets willen opzoeken, google (liever duckduckgo, google censureert nogal)
  kijk eens naar Luc Montagnier of Vernon Coleman. De eerste is een wereld beroemd nobelprijs winnaar en viroloog, of doet wetenschap er niet toe als het tegen het overheids narratief is????

  https://www.hpdetijd.nl/2021-01-07/het-coronavaccin-is-niet-zonder-risicos/
  zelfs in MSM. In de eerste alinea staat het al

  G.M. Noldes

 • Seuter

  Complot of niet, Noldes heeft in sommige aspecten gelijk. Vaccin of niet, het is in de testfase. Er zijn ook wetenschappers in de medische wereld die het onverantwoord vinden om met een experimenteel vaccin, gebaseerd op totaal nieuwe technieken, miljarden mensen in te enten.
  Mijns inziens hetzelfde als een nieuwe smeerolie uitvinden, gebaseerd op nieuwe olie-technieken, en dat niet voorzichtig te testen op enkele schepen en auto’s, maar gelijk in alle motoren in alle schepen en auto’s te gooien. En als er dan iets fout gaat is het probleem niet te overzien.
  De wereld wordt geïndoctrineerd om je te laten inenten en de ‘betrouwbare’ media werkt er aan mee. Bijvoorbeeld door in het journaal elke keer maar weer ‘blije’ mensen te laten zien die gevaccineerd zijn. En zo de indruk te wekken dat je gek ben als je het niet laat doen.

 • woutrina

  Mijnheer Noldes u zou zich iets beter moeten laten voorlichten of inlezen voordat u een complot theorie als de waarheid aanneemt.

 • daisy

  Waarom niet in het gele boekje?? Dat is simpel, het is namelijk GEEN vaccin. Het is experimentele gen therapie, zelfs nog in de test fase. Test loopt tot 2023.
  Is ook niet goed gekeurd, maar onder de “noodtoestand” van de huidige plandemie
  toegelaten.
  Overheid verzet zich niet voor niets met hand en tand tegen bestaande medicatie HCQ en ivermectine, want als die toegestaan worden vervalt de toelating voor de gen therapie (door de meeste vaccin genoemd).

  G.M. Noldes

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook