Darwinreis

Driemastschoener Oosterschelde bereikt Straat van Maggellan

De bemanning van de Nederlandse driemastschoener Oosterschelde heeft de Grote Oceaan bereikt na bijna 10.000 zeemijl te hebben gezeild vanuit Europa. Het historische schip is in het kader van de Darwin200 Global Voyage bezig aan een twee jaar durende reis.

Darwin200 heeft zich, bijna 200 jaar na de reis van Charles Darwin, ten doel gesteld om zoveel mogelijk jongeren te inspireren en motiveren om zich in te spannen voor natuurbehoud. Foto's Oosterschelde

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Driemastschoener Oosterschelde bereikt Straat van Maggellan | Schuttevaer.nl
Darwinreis

Driemastschoener Oosterschelde bereikt Straat van Maggellan

De bemanning van de Nederlandse driemastschoener Oosterschelde heeft de Grote Oceaan bereikt na bijna 10.000 zeemijl te hebben gezeild vanuit Europa. Het historische schip is in het kader van de Darwin200 Global Voyage bezig aan een twee jaar durende reis.

Darwin200 heeft zich, bijna 200 jaar na de reis van Charles Darwin, ten doel gesteld om zoveel mogelijk jongeren te inspireren en motiveren om zich in te spannen voor natuurbehoud. Foto's Oosterschelde

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer