Werkgelegenheid

Provincies sturen formateur brandbrief over onderzeebootorder

De provincies Zeeland, Zuid-Holland, Overijssel en Noord-Holland hebben een brandbrief naar informateur Kim Putters gestuurd over de aanbesteding van nieuwe onderzeeboten. Het Nederlandse Damen strijdt tegen onder meer het Franse Naval over de miljardenorder. De provincies maken zich grote zorgen als de order in buitenlandse handen valt.

De provincies Zeeland, Zuid-Holland, Overijssel en Noord-Holland hebben een brandbrief naar informateur Kim Putters gestuurd over de aanbesteding van nieuwe onderzeeboten. Zij vinden dat de order naar Damen Naval moet gaan vanwege de werkgelegenheid. Foto Damen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer