Maritime Innovation Platform

Schuttevaer Award 2024 kanshebber #3: 360º Roersysteem

De vierde genomineerde voor de Schuttevaer Award 2024 wordt gekozen door de lezers van Schuttevaer. De 11 kanshebbers worden de komende dagen aan u voorgesteld. Vandaag kanshebber #3: 360º Roersysteem van Shipfit BV.

Drie van de vier genomineerden zijn bekend. De laatste kiest u, de lezer van Schuttevaer, uit een lijst van 11 kanshebbers. Beeld MIP

Het 360º Roersysteem biedt de gebruiker de mogelijkheid om op laag water nog volledig bestuurbaar te blijven. Tevens kan er met dit systeem achteruit gevaren worden zonder keerkoppeling. Dit systeem is in staat de stuwkracht 360° te sturen, ook bij lege diepgang. Dit kan er aan bij dragen dat bij lage waterstanden de schepen goed bestuurbaar blijven. Dit draagt bij aan de continuïteit van de binnenvaart.

Shipfit gaat het in een demonstratieproject in samenwerking met de Provincie Zeeland testen.

Deze tekst komt uit de pitch van Shipfit BV.

Wie maken er kans?

De komende dagen worden de 11 kanshebbers aan u voorgesteld. Drie van de vier genomineerden zijn al bekend. Bekijk alle genomineerden en kanshebbers hier.

Maritime Innovation Platform

Drie van de vier genomineerden voor de Schuttevaer Award zijn al bekend. De lezers van Schuttevaer bepalen wie de vierde nominatie wordt. De komende dagen worden de 11 kanshebbers aan u voorgesteld. De stembussen gaan dinsdag 12 maart open.

Het Maritime Innovation Platform is 4 april maart in het Energiehuis in Dordrecht. Daar staan de innovaties van maritiem Nederland in de schijnwerpers. Op het evenement wordt door het publiek de winnaar van de Schuttevaer Award gekozen. Wilt u erbij zijn en bepalen wie de Schuttevaer Award mee naar huis neemt? Aanmelden kan hier.

Schuttevaer Award 2024 kanshebber #3: 360º Roersysteem | Schuttevaer.nl
Maritime Innovation Platform

Schuttevaer Award 2024 kanshebber #3: 360º Roersysteem

De vierde genomineerde voor de Schuttevaer Award 2024 wordt gekozen door de lezers van Schuttevaer. De 11 kanshebbers worden de komende dagen aan u voorgesteld. Vandaag kanshebber #3: 360º Roersysteem van Shipfit BV.

Drie van de vier genomineerden zijn bekend. De laatste kiest u, de lezer van Schuttevaer, uit een lijst van 11 kanshebbers. Beeld MIP

Het 360º Roersysteem biedt de gebruiker de mogelijkheid om op laag water nog volledig bestuurbaar te blijven. Tevens kan er met dit systeem achteruit gevaren worden zonder keerkoppeling. Dit systeem is in staat de stuwkracht 360° te sturen, ook bij lege diepgang. Dit kan er aan bij dragen dat bij lage waterstanden de schepen goed bestuurbaar blijven. Dit draagt bij aan de continuïteit van de binnenvaart.

Shipfit gaat het in een demonstratieproject in samenwerking met de Provincie Zeeland testen.

Deze tekst komt uit de pitch van Shipfit BV.

Wie maken er kans?

De komende dagen worden de 11 kanshebbers aan u voorgesteld. Drie van de vier genomineerden zijn al bekend. Bekijk alle genomineerden en kanshebbers hier.

Maritime Innovation Platform

Drie van de vier genomineerden voor de Schuttevaer Award zijn al bekend. De lezers van Schuttevaer bepalen wie de vierde nominatie wordt. De komende dagen worden de 11 kanshebbers aan u voorgesteld. De stembussen gaan dinsdag 12 maart open.

Het Maritime Innovation Platform is 4 april maart in het Energiehuis in Dordrecht. Daar staan de innovaties van maritiem Nederland in de schijnwerpers. Op het evenement wordt door het publiek de winnaar van de Schuttevaer Award gekozen. Wilt u erbij zijn en bepalen wie de Schuttevaer Award mee naar huis neemt? Aanmelden kan hier.