Multimodaal Transport Expo 2024

Vol programma op Vakbeurs Multimodaal 2024

Live studiogesprekken, een beursvloer met meer dan 75 exposanten, interviews, tientallen kennissessies en zelfs een vip-deck. Multimodaal 2024 is niet te missen voor wie actief is in de logistieke of verladende sector.

Multimodaal Transport Expo
Dit jaar zijn er meer dan 75 exposanten op de beursvloer te vinden. Foto: Multimodaal

De Multimodaal Transport Expo 2024 vindt plaats op 14 maart in Breda. In samenwerking met Nieuwsblad Transport en Flows, presenteert Schuttevaer dan een uitgebreid programma op vijf verschillende podia. Topsprekers uit de logistieke sector delen hun visie en praten de bezoekers bij over de laatste ontwikkelingen.

Multimodaal Transport Expo is dé plek waar transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse transportsector zichzelf presenteren aan de markt. Bezoeken van dit evenement is gratis. De beurs biedt de gelegenheid verladers, vervoerders, expediteurs en andere stakeholders uit de multimodale supply chain te ontmoeten.

Op het hoofdpodium worden prominente sprekers uit de Nederlandse en Vlaamse transportsector door journalisten van Schuttevaer, Nieuwsblad Transport en Flows aan de tand gevoeld. In de 1-op-1 interviews, twistgesprekken en debatten komen alle modaliteiten aan bod. Hoe hangt de vlag er bij in de binnenvaart, shortsea, luchtvracht, spoor en het wegtransport?

Topsector Logistiek presenteert tijdens de Multimodaal Transport Expo een geheel eigen programma. Met in de ochtend diverse sprekers en praktijkvoorbeelden. In de middag kunt u als bezoeker zelf aan de slag met belangrijke logistieke vraagstukken tijdens interactieve workshops.

Enkele sessies:

 • Hoe houden we de vaart erin op de vaarwegen? | Chris Danckaerts – Gedelegeerd bestuurder De Vlaamse Waterweg
 • Zonder groeiperspectief geen toekomst voor de havens | Stephan Vanfraechem en Bas Janssen – Managing Director Alfaport Voka en Managing Director Deltalinqs
 • Zo hangt de vlag erbij in de havens van Rotterdam en Antwerpen-Bruges | Greet van Wesemael en Maarten de Wijs – Port of Antwerp-Bruges en Port of Rotterdam
 • Strategie voor groei van inland terminals | Eduard Backer – CEO Inland Terminals Group
 • Zo lossen we de problemen in het achterland op | Annemarie Withag-Terpstra en Hendrik-Jan van Engelen – CTT en Brabant Ports
 • Duurzaamheid in de haven: waar staan we nu en welke stappen kunnen we nu nemen? | Hans Verboven, Louise de Tremerie, Jeroen van den Ende en Ralph van den Broek – Sustacon, NSP, Port of Zwolle, Batenburg Techniek 
 • Modal shift premie: pakken we zo het fileprobleem aan? | Peter Pardoel, Ilse Verdonck, Jeroen Bolt en Maurice Delattre – Supply Chain Valley, Multim,odaal Vlaanderen, Joint Corridors Off-road, Port of Amsterdam 

Tekst gaat verder onder de foto.

Multimodaal Transport Expo
Topsprekers uit de logistieke sector delen hun visie en praten de bezoekers bij over de laatste ontwikkelingen. Foto Multimodaal

VIP-deck

Nieuw dit jaar is het VIP-deck voor extra beleving en comfort. Vips genieten voorafgaand aan de opening van de beurs van een exclusief netwerkontbijt en de inspirerende ‘omdenkshow’. De gehele dag hebben zij onbeperkt toegang tot een werkplek op het VIP-deck, inclusief koffie en thee. Het dek biedt uitzicht op de gehele beursvloer.

Ook nieuw: op de beursvloer worden live uitzendingen verzorgd van Studio Schuttevaer en de Flowscast.

De highlights van Multimodaal 2024:
3.000 bezoekers
Vijf podia
75+ exposanten
Exclusief netwerkontbijt plus ‘Omdenkshow’
Netwerken: ontbijt, lunch, borrel en diner

Zien we u daar? Registreren kan via deze link:

Vol programma op Vakbeurs Multimodaal 2024 | Schuttevaer.nl
Multimodaal Transport Expo 2024

Vol programma op Vakbeurs Multimodaal 2024

Live studiogesprekken, een beursvloer met meer dan 75 exposanten, interviews, tientallen kennissessies en zelfs een vip-deck. Multimodaal 2024 is niet te missen voor wie actief is in de logistieke of verladende sector.

Multimodaal Transport Expo
Dit jaar zijn er meer dan 75 exposanten op de beursvloer te vinden. Foto: Multimodaal

De Multimodaal Transport Expo 2024 vindt plaats op 14 maart in Breda. In samenwerking met Nieuwsblad Transport en Flows, presenteert Schuttevaer dan een uitgebreid programma op vijf verschillende podia. Topsprekers uit de logistieke sector delen hun visie en praten de bezoekers bij over de laatste ontwikkelingen.

Multimodaal Transport Expo is dé plek waar transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse transportsector zichzelf presenteren aan de markt. Bezoeken van dit evenement is gratis. De beurs biedt de gelegenheid verladers, vervoerders, expediteurs en andere stakeholders uit de multimodale supply chain te ontmoeten.

Op het hoofdpodium worden prominente sprekers uit de Nederlandse en Vlaamse transportsector door journalisten van Schuttevaer, Nieuwsblad Transport en Flows aan de tand gevoeld. In de 1-op-1 interviews, twistgesprekken en debatten komen alle modaliteiten aan bod. Hoe hangt de vlag er bij in de binnenvaart, shortsea, luchtvracht, spoor en het wegtransport?

Topsector Logistiek presenteert tijdens de Multimodaal Transport Expo een geheel eigen programma. Met in de ochtend diverse sprekers en praktijkvoorbeelden. In de middag kunt u als bezoeker zelf aan de slag met belangrijke logistieke vraagstukken tijdens interactieve workshops.

Enkele sessies:

 • Hoe houden we de vaart erin op de vaarwegen? | Chris Danckaerts – Gedelegeerd bestuurder De Vlaamse Waterweg
 • Zonder groeiperspectief geen toekomst voor de havens | Stephan Vanfraechem en Bas Janssen – Managing Director Alfaport Voka en Managing Director Deltalinqs
 • Zo hangt de vlag erbij in de havens van Rotterdam en Antwerpen-Bruges | Greet van Wesemael en Maarten de Wijs – Port of Antwerp-Bruges en Port of Rotterdam
 • Strategie voor groei van inland terminals | Eduard Backer – CEO Inland Terminals Group
 • Zo lossen we de problemen in het achterland op | Annemarie Withag-Terpstra en Hendrik-Jan van Engelen – CTT en Brabant Ports
 • Duurzaamheid in de haven: waar staan we nu en welke stappen kunnen we nu nemen? | Hans Verboven, Louise de Tremerie, Jeroen van den Ende en Ralph van den Broek – Sustacon, NSP, Port of Zwolle, Batenburg Techniek 
 • Modal shift premie: pakken we zo het fileprobleem aan? | Peter Pardoel, Ilse Verdonck, Jeroen Bolt en Maurice Delattre – Supply Chain Valley, Multim,odaal Vlaanderen, Joint Corridors Off-road, Port of Amsterdam 

Tekst gaat verder onder de foto.

Multimodaal Transport Expo
Topsprekers uit de logistieke sector delen hun visie en praten de bezoekers bij over de laatste ontwikkelingen. Foto Multimodaal

VIP-deck

Nieuw dit jaar is het VIP-deck voor extra beleving en comfort. Vips genieten voorafgaand aan de opening van de beurs van een exclusief netwerkontbijt en de inspirerende ‘omdenkshow’. De gehele dag hebben zij onbeperkt toegang tot een werkplek op het VIP-deck, inclusief koffie en thee. Het dek biedt uitzicht op de gehele beursvloer.

Ook nieuw: op de beursvloer worden live uitzendingen verzorgd van Studio Schuttevaer en de Flowscast.

De highlights van Multimodaal 2024:
3.000 bezoekers
Vijf podia
75+ exposanten
Exclusief netwerkontbijt plus ‘Omdenkshow’
Netwerken: ontbijt, lunch, borrel en diner

Zien we u daar? Registreren kan via deze link: