Panteia-rapport

Praktijkproef moet imagoprobleem biobrandstoffen zoals FAME verhelpen

Er is een grote praktijkproef met biodiesels zoals FAME in de binnenvaart nodig om het imagoprobleem van deze brandstoffen te verhelpen. Dat stelt onderzoeksbureau Panteia in zijn eindrapportage over dit onderwerp, die het ministerie van infrastructuur en Waterstaat eind januari naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Demissionair minister Mark Harbers zei in het commissiedebat dat zo’n proef op komst is.

Hoe de praktijkproef eruit gaat zien, is nog onduidelijk. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Praktijkproef moet imagoprobleem biobrandstoffen zoals FAME verhelpen | Schuttevaer.nl
Panteia-rapport

Praktijkproef moet imagoprobleem biobrandstoffen zoals FAME verhelpen

Er is een grote praktijkproef met biodiesels zoals FAME in de binnenvaart nodig om het imagoprobleem van deze brandstoffen te verhelpen. Dat stelt onderzoeksbureau Panteia in zijn eindrapportage over dit onderwerp, die het ministerie van infrastructuur en Waterstaat eind januari naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Demissionair minister Mark Harbers zei in het commissiedebat dat zo’n proef op komst is.

Hoe de praktijkproef eruit gaat zien, is nog onduidelijk. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer