Zware Kees: Even mijn leidinggevende vragen!

Er vallen twee dingen op wanneer we, komende uit de west, door Singapore Strait varen. Allereerst lijkt het een stuk rustiger dan normaal. Eén enkele grote tanker, wat conventionele vrachtschepen en natuurlijk de reuzen van de zee, de 399-containerschepen (die 399 staat voor de lengte in meters).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: Even mijn leidinggevende vragen! | Schuttevaer.nl

Zware Kees: Even mijn leidinggevende vragen!

Er vallen twee dingen op wanneer we, komende uit de west, door Singapore Strait varen. Allereerst lijkt het een stuk rustiger dan normaal. Eén enkele grote tanker, wat conventionele vrachtschepen en natuurlijk de reuzen van de zee, de 399-containerschepen (die 399 staat voor de lengte in meters).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer