Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Olieprijs zal nog wel verder stijgen

Papendrecht

Een daling van de kolen-invoer door China en bovendien het Chinese besluit om minder kolen uit Australië te betrekken beïnvloedde het ladingaanbod voor de droge-bulkschepen. Als alternatief kozen Chinese importeurs voor kolen uit Colombia waarvan de capesizers konden profiteren. Of deze ontwikkelingen van lange duur zullen zijn is de vraag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook