Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Navigia maakt onder zelfde naam doorstart

GRONINGEN

De onlangs failliet gegane Groningse rederij Navigia maakt een doorstart onder dezelfde naam. Daardoor blijven vrijwel alle schepen in de vaart. Het bedrijf heeft alleen de Friesedijk en Flevodijk in het faillissement achtergelaten.

Zodoende varen momenteel nog 30 schepen bij Navigia, waaronder vijf van rederij WMS Shipping, waarvoor Navigia het operationeel en financieel management verzorgt. Het gaat om containerschepen tot 1436 teu en general cargo-schepen tot 9400 ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook