Kort geding

Koole vecht exportverbod aan: geen afval in voormalige Fremantle Highway

Er is absoluut geen sprake van afvalstoffen aan boord van de Floor, de voormalige car carrier Fremantle Highway. Dat zegt financieel directeur Jurgen Treffers van eigenaar Koole Contractors. Zijn stelling staat echter lijnrecht tegenover die van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), die Koole geen toestemming geeft het schip ‘met afval’ naar China over te brengen.

De Fremantle Highway in Rotterdam. Foto Willem de Niet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Koole vecht exportverbod aan: geen afval in voormalige Fremantle Highway | Schuttevaer.nl
Kort geding

Koole vecht exportverbod aan: geen afval in voormalige Fremantle Highway

Er is absoluut geen sprake van afvalstoffen aan boord van de Floor, de voormalige car carrier Fremantle Highway. Dat zegt financieel directeur Jurgen Treffers van eigenaar Koole Contractors. Zijn stelling staat echter lijnrecht tegenover die van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), die Koole geen toestemming geeft het schip ‘met afval’ naar China over te brengen.

De Fremantle Highway in Rotterdam. Foto Willem de Niet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer