Piraten doden kapitein en hwtk

Piraten hebben voor de kust van Nigeria, een driftende bulkcarrier aangevallen. De bemanning sloeg alarm en probeerde richting Lagos te ontsnappen. De piraten vuurden daarop een regen van kogels af op de brug, waarbij de kapitein en de hoofdmachinist (hwtk) werden gedood. Het was de derde piratenaanval in dit gebied in vijf dagen.

Piraten doden kapitein en hwtk

Door Hans Heynen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Piraten doden kapitein en hwtk | Schuttevaer.nl

Piraten doden kapitein en hwtk

Piraten hebben voor de kust van Nigeria, een driftende bulkcarrier aangevallen. De bemanning sloeg alarm en probeerde richting Lagos te ontsnappen. De piraten vuurden daarop een regen van kogels af op de brug, waarbij de kapitein en de hoofdmachinist (hwtk) werden gedood. Het was de derde piratenaanval in dit gebied in vijf dagen.

Piraten doden kapitein en hwtk

Door Hans Heynen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer