Column BLN-Schuttevaer: Nieuwe regering

Eindelijk is er dan een missionaire club ministers die ons land gaat besturen voor de komende drie jaar. Er liggen nogal wat zware opgaven te wachten en behoorlijke hoofdpijndossiers. Wat te denken van het klimaat, de energietransitie en stikstof, om er maar een paar te noemen. En dan zijn er nog de jeugdzorg, woningbouw, et cetera.

Klaas Kattouw. (Foto BLN-Schuttevaer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Column BLN-Schuttevaer: Nieuwe regering | Schuttevaer.nl

Column BLN-Schuttevaer: Nieuwe regering

Eindelijk is er dan een missionaire club ministers die ons land gaat besturen voor de komende drie jaar. Er liggen nogal wat zware opgaven te wachten en behoorlijke hoofdpijndossiers. Wat te denken van het klimaat, de energietransitie en stikstof, om er maar een paar te noemen. En dan zijn er nog de jeugdzorg, woningbouw, et cetera.

Klaas Kattouw. (Foto BLN-Schuttevaer)
Klaas Kattouw. (Foto BLN-Schuttevaer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer