Column

Overal waar u vaart: ligplaats Ulgersmakade

In mijn nieuwe functie als regiocoördinator Noord ben ik samen met Erik Schultz bij een overleg geweest over de nieuw te bouwen Gerrit Krolbrug in Groningen. Die is in 2021 aangevaren en onherstelbaar beschadigd geraakt. Alleen de naastgelegen vaste overspanningen voor fietsers en wandelaars bleven gespaard en in gebruik. In januari zijn er hellingbanen aangelegd om het voor fietsers makkelijker te maken.

Fiona Oomen
Fiona Oomen Foto KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: ligplaats Ulgersmakade | Schuttevaer.nl
Column

Overal waar u vaart: ligplaats Ulgersmakade

In mijn nieuwe functie als regiocoördinator Noord ben ik samen met Erik Schultz bij een overleg geweest over de nieuw te bouwen Gerrit Krolbrug in Groningen. Die is in 2021 aangevaren en onherstelbaar beschadigd geraakt. Alleen de naastgelegen vaste overspanningen voor fietsers en wandelaars bleven gespaard en in gebruik. In januari zijn er hellingbanen aangelegd om het voor fietsers makkelijker te maken.

Fiona Oomen
Fiona Oomen Foto KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer