maritieme gezant

Werkendam lobbyt bij kabinetsgezant Van der Staaij voor derde haven

Werkendam smacht al bijna 25 jaar naar een derde haven. Met de aanbieding van het Havenplan Werkendam aan Kees van der Staaij, kabinetsgezant voor de maritieme maakindustrie, is weer een stapje gezet om die te realiseren. Ook heeft de gemeente Altena Jaap Jelle Feenstra, voormalig Tweede Kamerlid en lobbyist voor Havenbedrijf Rotterdam, aangesteld om de derde haven op de politieke agenda in Den Haag en Brussel te krijgen.

Maritiem gezant Kees van der Staaij wordt rondgeleid door Werkendam.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Werkendam lobbyt bij kabinetsgezant Van der Staaij voor derde haven | Schuttevaer.nl
maritieme gezant

Werkendam lobbyt bij kabinetsgezant Van der Staaij voor derde haven

Werkendam smacht al bijna 25 jaar naar een derde haven. Met de aanbieding van het Havenplan Werkendam aan Kees van der Staaij, kabinetsgezant voor de maritieme maakindustrie, is weer een stapje gezet om die te realiseren. Ook heeft de gemeente Altena Jaap Jelle Feenstra, voormalig Tweede Kamerlid en lobbyist voor Havenbedrijf Rotterdam, aangesteld om de derde haven op de politieke agenda in Den Haag en Brussel te krijgen.

Maritiem gezant Kees van der Staaij wordt rondgeleid door Werkendam.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer