Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Druk gezinsleven op de Afhankelijk uit Werkendam

WERKENDAM

Arjan (46) en Annet (43) Verboom varen nu 13 jaar samen op de Afhankelijk. Eerder waren ze eigenaar van de Zephir. Drie van hun vijf kinderen gaan naar het schippersinternaat Eben Haëzer in Dordrecht. De twee oudsten wonen in het huis in Werkendam, dat ze in 2017 kochten.

1 / 1
Arjan en Annet Verboom doopten hun schip niet zomaar Afhankelijk. ’Eerst vond ik het een rare naam, maar als je gaat nadenken is het juist een mooie naam.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Arjan en Annet Verboom doopten hun schip niet zomaar Afhankelijk. ’Eerst vond ik het een rare naam, maar als je gaat nadenken is het juist een mooie naam.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Hannie Visser-Kieboom)

Reacties (1)
  • Martin

    Lieve en hardwerkende mensen! Het was 07-10-2009 dat wij onderweg waren met een lading soya voor Gent. Buiten Hansweert gekomen,kregen wij een smeeroliealarm van de motor! Geen oliedruk meer,De Afhankelijk voer net voor ons uit, wij maakten marifooncontact,en kwam zonder te aarzelen,ons te hulp! Opzij van elkaar,zijn wij samen naar Gent gevaren,en heeft ons op de plek van bestemming gebracht!!! Een plunjer,van de smeeroliepomp was ,achteraf de oorzaak. Zijn inmiddels,al weer 2 jaar met pensioen, maar die oude Deutz geeft het nog niet op! Ook,dankzij dit echtpaar!!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook