Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Coast to Coast: MPI Enterprise verkocht naar Denemarken

ROTTERDAM

Bob van Raad volgt in Coast to Coast de scheepsbouw en de handel in Nederlandse schepen. In deze rubriek een overzicht van de belangrijkste vlootmutaties. De volgende Nederlandse schepen zijn de afgelopen periode van naam en/of eigenaar verwisseld.

1 / 1
De MPI Enterprise is verkocht naar Denemarken. Foto Patrick Blankwaard

De MPI Enterprise is verkocht naar Denemarken. Foto Patrick Blankwaard

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook