Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Meer sluizen rijp voor verbetering’

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL

Economisch was het een redelijk jaar voor binnenvaartondernemers, zei voorzitter Nico Stam van de Schuttevaer-afdeling Ouderkerk op 27 december in zijn jaarrede. ‘En in de organisatie BLN zijn de meeste aanloopproblemen achter de rug.’

1 / 1
‘Meer sluizen rijp voor verbetering'

‘Meer sluizen rijp voor verbetering'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook