Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tinnemans bouwt duwboot met trillingvrije woning

MAASBRACHT

Op vrachtwagens zorgen ze al jaren voor het comfort van de beroepschauffeur: flexibel opgehangen cabines. Op de werf van Tinnemans Floating Solutions in Maasbracht zijn ze nu bezig een nieuwe duwboot van eenzelfde soort systeem te voorzien. Voor een goede nachtrust.

1 / 3
BOO2104 BS Tinnemans volle werf juni 2020

BOO2104 BS Tinnemans volle werf juni 2020

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Westerling

    Is echt niks nieuws. Installeerden wij al 40 jaar geleden bij Scheepswerf De Biesbosch in Dordrecht met pneumatische dempers van Sempress onder de hele woning. Systeem werkte perfect doordat sensors de afstelling continu regelden. Meeste particuliere schippers wilde er geen extra geld voor uitgeven.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook