Vrijgegeven door rechtbank

Sloop wacht voor gezonken binnenvaartschip Jogo 2

Het gezonken binnenvaartschip Jogo 2 dat sinds de berging eind augustus 2023 bij de Scheldewerf in Kruibeke aan wal ligt, wordt gesloopt. Dat meldt Flows. ‘Het schip is intussen vrijgegeven door het gerecht’, vertelt Peter Janssens van de Scheldewerf aan de Vlaamse website. ‘Het is nu wachten op verdere instructies van de verzekeraar van het schip.’

Binnenschip ‘Jogo 2’
Binnenschip ‘Jogo 2’. Foto's Bart Meyvis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Sloop wacht voor gezonken binnenvaartschip Jogo 2 | Schuttevaer.nl
Vrijgegeven door rechtbank

Sloop wacht voor gezonken binnenvaartschip Jogo 2

Het gezonken binnenvaartschip Jogo 2 dat sinds de berging eind augustus 2023 bij de Scheldewerf in Kruibeke aan wal ligt, wordt gesloopt. Dat meldt Flows. ‘Het schip is intussen vrijgegeven door het gerecht’, vertelt Peter Janssens van de Scheldewerf aan de Vlaamse website. ‘Het is nu wachten op verdere instructies van de verzekeraar van het schip.’

Binnenschip ‘Jogo 2’
Binnenschip ‘Jogo 2’. Foto's Bart Meyvis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer