Nauwe band

Visser Henk Bais vindt nieuwe richting: ‘Ik proef de zee en voel mij vrij’

‘Ik ben blij weer op zee te zijn. Ik proef de zee en voel me weer vrij.’ De 29-jarige Henk Bais uit Den Helder houdt van de zee. Het kan ook bijna niet anders want vader, grootvader en overgrootvader hadden als visser dezelfde nauwe band met de zee.

Henk Bais uit Den Helder
Pelgrim van Lent (rechts) met de kost in de hand en daarachter Henk Bais. Foto Willem den Heijer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Visser Henk Bais vindt nieuwe richting: ‘Ik proef de zee en voel mij vrij’ | Schuttevaer.nl
Nauwe band

Visser Henk Bais vindt nieuwe richting: ‘Ik proef de zee en voel mij vrij’

‘Ik ben blij weer op zee te zijn. Ik proef de zee en voel me weer vrij.’ De 29-jarige Henk Bais uit Den Helder houdt van de zee. Het kan ook bijna niet anders want vader, grootvader en overgrootvader hadden als visser dezelfde nauwe band met de zee.

Henk Bais uit Den Helder
Pelgrim van Lent (rechts) met de kost in de hand en daarachter Henk Bais. Foto Willem den Heijer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer