Sleepboten nodig

Cruiseschip losgeslagen door hevige rukwind in Zeebrugge

Een krachtige rukwind heeft een groot cruiseschip zaterdagmiddag 15 juli in Zeebrugge losgeslagen van de kade. De Norwegian Prima van Norwegian Cruise Line, met een capaciteit van 3099 passagiers, moest met behulp van sleepboten weer aan de kade worden vastgemaakt. Volgens Port Antwerp-Bruges waren de meeste passagiers tijdens het incident op een excursie.

De Norwegian Prima
De Norwegian Prima Foto Norwegian Cruise Line

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Cruiseschip losgeslagen door hevige rukwind in Zeebrugge | Schuttevaer.nl
Sleepboten nodig

Cruiseschip losgeslagen door hevige rukwind in Zeebrugge

Een krachtige rukwind heeft een groot cruiseschip zaterdagmiddag 15 juli in Zeebrugge losgeslagen van de kade. De Norwegian Prima van Norwegian Cruise Line, met een capaciteit van 3099 passagiers, moest met behulp van sleepboten weer aan de kade worden vastgemaakt. Volgens Port Antwerp-Bruges waren de meeste passagiers tijdens het incident op een excursie.

De Norwegian Prima
De Norwegian Prima Foto Norwegian Cruise Line

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer