Column

U heeft iets gemist op de Multimodaal Transport Expo

Het was 21 april druk op de Multimodaal Transport Expo in Breda. Vooral in het kennispaviljoen, waar interessante onderwerpen voorbij kwamen voor ons als binnenvaartondernemers, zoals zero emissie, waterstof en digitalisering van de containerlogistiek. Dat zijn toch onderwerpen waarop wij ons als branche focussen. Maar er waren praktisch geen varende ondernemers naar het evenement gekomen.

Angela Durinck was op de Multimodaal Transport Expo 2022.
Angela Durinck was op de Multimodaal Transport Expo 2022.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

U heeft iets gemist op de Multimodaal Transport Expo | Schuttevaer.nl
Column

U heeft iets gemist op de Multimodaal Transport Expo

Het was 21 april druk op de Multimodaal Transport Expo in Breda. Vooral in het kennispaviljoen, waar interessante onderwerpen voorbij kwamen voor ons als binnenvaartondernemers, zoals zero emissie, waterstof en digitalisering van de containerlogistiek. Dat zijn toch onderwerpen waarop wij ons als branche focussen. Maar er waren praktisch geen varende ondernemers naar het evenement gekomen.

Angela Durinck was op de Multimodaal Transport Expo 2022.
Angela Durinck was op de Multimodaal Transport Expo 2022.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer