Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

West-Brabant corridor maakt binnenvaart betrouwbaarder

Rotterdam

De West-Brabant corridor is een groot succes, zegt Luc Smits van CCT Moerdijk, hij was te gast bij Multimodaal 2021. Volgens Smits komen corridors de betrouwbaarheid van de binnenvaart ten goede en dragen ze bij aan de modal shift.

1 / 4
De moerdijkbruggen worden gepasseerd op de route van de West-Brabant Corridor. (Foto Peter Hilz / HH)

De moerdijkbruggen worden gepasseerd op de route van de West-Brabant Corridor. (Foto Peter Hilz / HH)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook