Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Terug naar de wal voor de kinderen

WERKENDAM

De ouders van Jantine Sterrenburg (43 jaar) hadden een eigen bloemenzaak en zelfs nadat ze schipper Anton (49 jaar) had leren kennen, wist ze zeker dat ze nooit mee zou gaan varen. Op aandringen van haar vader ging ze toch af en toe een weekend mee en zo wende ze langzaam aan de binnenvaart. Sinds kort woont ze echter toch weer aan de wal en vond werk in de huishouding.

1 / 1
Jantine Sterrenburg zit sinds een paar maanden weer thuis, waar haar kinderen erg blij mee zijn. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Jantine Sterrenburg zit sinds een paar maanden weer thuis, waar haar kinderen erg blij mee zijn. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook