Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Onbemande Mayflower staakt voorlopig tocht over Atlantische Oceaan

Plymouth

De onbemande trimaran Mayflower was nog maar net begonnen aan de tocht over de Atlantische Oceaan, maar is nu in problemen geraakt. Er zijn op 20 juni mechanische problemen ontdekt en er is een team onderweg om reparaties uit te voeren.

1 / 1
Er is een team onderweg om de Mayflower weer verder te helpen. (Foto IBM)

Er is een team onderweg om de Mayflower weer verder te helpen. (Foto IBM)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook